spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimecres, 7 de maig de 2014

A Europa propugnarem polítiques que ajudin a combatre les desigualtats socials

El candidat d'Esquerra Republicana – NECat – Catalunya Sí, Josep-Maria Terricabras, s'ha reunit aquest matí amb la Taula de Tercer Sector de Catalunya

Terricabras ha escoltat les demandes del tercer sector i s'ha compromès a traslladar-les a Europa, on 'propugnarem polítiques generals que ajudin a combatre les desigualtats socials'. En aquest sentit, ha afegit que 'estem compromesos en ajudar a treure de la pobresa 20 milions d'europeus, per poder treure de la pobresa a 250.000 catalans'.

El candidat a les eleccions al Parlament Europeu ha explicat les principals propostes d'Esquerra Republicana – NECat – Catalunya Sí per lluitar contra la pobresa: 'Substituir l'agenda de l'austeritat per la de la inversió social, promovent un Pacte de Cohesió i Benestar al mateix nivell de rang i prioritat política que el Pacte d'Estabilitat i Creixement; garantir l'aplicació efectiva del 20% dels fons estructurals en programes de lluita contra la pobresa; multiplicar l'impacte de la inversió social amb una aliança forta entre els poders públics i el tercer sector'.

Josep-Maria Terricabras ha valorat molt positivament la feina que es fa des del tercer sector pel que fa a la sensibilització social i l'atenciò als més desvalguts. La presidenta del Tercers Sector Social de Catalunya, Àngels Guiteras, per la seva banda, ha explicat que proposen 18 mesures per la defensa dels drets socials, la lluita contra la pobresa i l'enfortiment del tercer sectol. A la reunió també han participat Cesc Iglésies, vicesecretari general d'Acció Política d'Esquerra Republicana, GabrieI Fernández, membre de Socialisme, Catalunya i Llibertat i candidat a les eleccions al Parlament Europeu, i Isaac Peraire, secretari d'Estratègia i Anàlisi Electoral d'Esquerra Republicana.

Reunió amb la Taula del Tercer Sector Social
Reunió amb la Taula del Tercer Sector Social

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web