spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dilluns, 18 de maig de 2015

Alfred Bosch: 'És molt important d’on venim, però és més important saber on volem anar'

El candidat d’Esquerra Republicana-Moviment d’Esquerres, Alfred Bosch, ha exposat avui el seu projecte sobre polítiques de ciutadania. En un acte a la plaça dels Àngels presentat pel candidat al Consell de Districte de Ciutat Vella, Jordi Bordas, hi han intervingut el president de l’associació Súmate, Eduardo Reyes i la presidenta de l’associació Sí amb Nosaltres, Ana Surra. L’alcaldable ha explicat que 'volem que Barcelona sigui una ciutat oberta i acollidora. És molt important d’on venim, però encara és més important saber on volem anar i decidir-ho col·lectivament'.

Bosch ha apostat pel 'tancament dels Centres d’Internament d’Estrangers, no és acceptable que hi hagi un règim de presidi per persones que no han fet res' ja que només tenen una falta administrativa. L’alcaldable republicà ha proposat 'dotar Barcelona de més recursos per l’assessorament i suport a refugiats, immigrants i emigrats catalans' i ha valorat que el Servei d’Assessorament a Immigrants, Estrangers i Refugiats (SAIER) 'està desbordat i hauria de tenir diverses oficines als districtes, començant pels que hi ha més necessitat i estendre-ho a tota la ciutat'. El republicà ha apostat per fer de Barcelona 'la capital de multilingüisme on es reconegui la gran aportació dels prop dels 200 idiomes que s’hi parlen'.

Robert Masih, regidorable d’ERC, ha assegurat que 's’ha d’acabar amb la discriminació i per això volem declarar Barcelona ciutat lliure de CIEs'. 'L’Ajuntament ha d’actuar proactivament per combatre el discurs de l’odi i la discriminació i ha d’assegurar la igualtat efectiva en l’educació i el treball', ha exposat Masih que és el primer català d’origen indi que participa a les eleccions municipals. Masih ha proposat que es promogui 'la incorporació de catalans d’origen divers a l’administració municipal' i s’ha mostrat partidari de 'desvincular la immigració dels serveis socials per avançar cap una nova governança centrada en les persones'. 'Som una gran nació que no té por a la immigració. És l’hora de dir sí a una ciutat construïda entre tots i totes', ha reblat. L’acte ha comptat amb l’actuació musical de l’associació Veus i Música per la Pau, que ha explicat el seu projecte social.

Acte de Ciutadania
Acte de Ciutadania

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web