spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimarts, 26 de maig de 2015

Amorós: 'En solidaritat amb la vaga dels treballadors de Movistar demanem que es trenqui el silenci informatiu'

El portaveu adjunt del Grup Parlamentari d'ERC, Oriol Amorós, ha demanat als mitjans de comunicació 'que es trenqui el setge de silenci informatiu a la vaga dels tècnics de Movistar'. Amorós ha expressat la solidaritat d'Esquerra Republicana amb els treballadors de Movistar, que ho són encara que pertanyen a les empreses subcontractades de les subcontractades... 'És inadmissible que una empresa que declara milions de guanys i que gaudeix de beneficis fiscals tracti els seus treballadors d'aquesta manera i els sotmeti a aquestes condicions de sous baixos, autònoms forçats que fan el 100% de la seva facturació a Movistar, autònoms forçats a cotitzar 4 hores diàries que fan jornades reals de 10 i 12 hores, sovint posant en risc la seguretat laboral...' ha reblat.

Amorós assegura que 'el nivell d'informació sobre aquest conflicte està molt per sota de la seva importància social, de la seva rellevància, no només pel que representa una empresa d'aquestes dimensions sinó perquè estem parlant d'un paradigma que cal trencar, del paradigma del domini i l'explotació, de l'abús del poder i de l'empitjorament reiterat de les condicions de vida dels treballadors'.

El portaveu adjunt del Grup Parlamentari d'ERC, Oriol Amorós, ha anunciat la presència demà a la roda de premsa que oferiran els treballadors de Movistar en representació d'Esquerra Republicana del cap de llista per Barcelona, Alfred Bosch, dels diputats Oriol Amorós i Agnès Russiñol, i regidors republicans. Amorós ha insistit a demanar un cop més que es trenqui el silenci informatiu perquè 'sembla que a algunes empreses no se les pot tocar mai'.

Oriol Amorós
Oriol Amorós

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web