spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimarts, 31 de març de 2009

Canet exigeix al secretari d’estat de Turisme que la distribució dels recursos estatals per a turisme tingui en compte el pes del sector a Catalunya

El portaveu d’Esquerra a la comissió de turisme, Francesc Canet, ha anunciat que reclamarà la quantificació dels recursos que rep Catalunya dins el pla Turisme 20/20 del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç. Durant la compareixença del secretari d’estat del Turisme al Congrés dels Diputats, Joan Mesquida, Canet ha instat el secretari d’estat a ‘afinar els criteris de distribució de les ajudes en funció del pes dels territoris on hi ha un major impuls del Turisme’.

Canet ha reclamat que el pla Turisme 20/20 fixi els criteris objectius a partir del pes del turisme en cada comunitat autònoma amb indicadors com el percentatge del PIB, la despesa turística o el volum de visitants. Per a Canet, dins del pla, també ‘s’haurien de primar aquelles comunitats autònomes que presten especial atenció a les Pime turístiques’.

‘En temps de crisi són més importants els recursos per a la innovació turística i la millora de serveis’, ha sentenciat el diputat d’Esquerra.

Francesc Canet
Francesc Canet

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web