spotify instagram youtube Twitter Facebook
Divendres, 6 de juny de 2014

Demanem la dimissió de Teo Romero

Davant la imputació de Teo Romero, alcalde de Santa Margarida de Montbui, per presumpte ús irregular de fons públics al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, tal i com va detectar l'Oficina Antifrau, ERC demana que Romero dimiteixi de la Vicepresidència del Fons.

Durant la darrera Assemblea General del Fons del passat 28 d’abril, el PSC va comunicar per escrit que en Teo Romero delegava les seves funcions executives de la Vicepresidència en l’Ajuntament de Sant Boi, en lloc de dimitir del seu càrrec. Aquest fet genera confusió i allarga la situació d’interinitat, car aquesta delegació ha esdevingut un pedaç i no una solució definitiva.

Creiem que el Fons ha de substituir Romero el més aviat possible en el transcurs d’una Assemblea General extraordinària, que serveixi per comunicar a l’opinió pública i als ens locals socis el rebuig de la cooperació municipalista a aquest cas de males pràctiques en el presumpte mal ús de fons públics.

Així mateix, ERC vol refermar el seu suport al Fons Català de Cooperació per a resoldre adequadament aquest assumpte. En aquest sentit, creiem necessari que el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament elabori un pla d’acció fins les properes eleccions municipals. Per mantenir el suport social dels ens locals i la ciutadania en general amb la cooperació al desenvolupament i la solidaritat internacional, tot explicant les accions que es duen a terme en l'àmbit de la cooperació municipal.

Des d’ERC creiem que és fonamental restablir la presència pública i el prestigi de la cooperació davant l’opinió pública, en un moment on certes males pràctiques, molt excepcionals i gens representatives, perjudiquen greument la bona feina que es fa des del sector de la cooperació i la solidaritat internacional.

Demanem la dimissió de Teo Romero
Demanem la dimissió de Teo Romero

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web