spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimarts, 11 de febrer de 2014

El PP veta al Congrés la Llei de segona oportunitat aprovada pel Parlament de Catalunya

La majoria absoluta del PP ha vetat la proposta de llei de segona oportunitat presentada pel Parlament de Catalunya, una negativa que suposa impedir la tramitació de la Llei al Congrés. La iniciativa va ser aprovada per unanimitat pel Parlament de Catalunya i aquest dimarts ha estat defensada per tres diputats de la cambra catalana, per part d’ERC-Catalunya Sí el responsable ha estat el diputat, Pere Aragonès.

Aragonès ha defensat “una llei de segona oportunitat , com existeix en tants països de la Unió Europea“ i ha recordat que “a l'estat espanyol , avui la segona oportunitat està limitada a les empreses , però privada a la ciutadania. Les entitats financeres han tingut una segona oportunitat en forma d'ajuts i garanties públiques , i tot i així no flueix el crèdit entre petites i mitjanes empreses, i mesures com la dació en pagament o acords amb els creditors depenen de la bona voluntat de la banca. No podem afrontar aquest drama social i econòmic des de la caritat, sinó des de l'establiment de drets”, ha sentenciat.

Aragonès ha interpel•lat directament a les senyories del PP que “tenen a les seves mans una segona oportunitat. L'oportunitat de corregir l'anomalia existent i donar una solució raonable i justa als centenars de milers de famílies afectades . No la desaprofitin, no provoquin que d'aquí a un temps hagi de ser una directiva o la decisió d'un tribunal europeu la que corregeixi aquesta situació”.

Per la seva banda, el portaveu d’ERC-Catalunya Sí al Congrés, Alfred Bosch, ha posat l’accent en el fet que “aquesta proposta a la república catalana seria llei” i ha volgut aprofitar per recordar que “tot i que consideren que només defensem temes identitaris amb aquesta proposta es demostra que el 90% de les iniciatives que fem son de temes socials” i ha apel•lat als populars perquè “evitin vetar la Llei de segona oportunitat”.

Pere Aragonès
Pere Aragonès

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web