spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dijous, 13 de març de 2014

ERC demana que es reconsideri l’externalització del departament comercial de TV3 perquè és un disbarat

El diputat del Grup Parlamentari d’ERC, Sergi Sabrià, assegura que ‘externalitzar la publicitat de la Televisió de Catalunya, perdre el control total sobre la teva segona font d’ingressos no és una decisió gens habitual al món empresarial, de fet, és una decisió gairebé inèdita en una entitat pública. Posar-la en mans de la competència, simplement és un disbarat de l’alçada d’un campanar’.

Sabrià ha explicat que ‘no té sentit que mentre tot el món dels mitjans de comunicació crea les seves pròpies agències que li permeten ser més àgils, més competitius, evitar intermediaris, estalviar costos i evitar el conflicte d’interessos que representa que una agència s’ocupi de més d’un mitjà, la CCMA treu un concurs per cedir a un tercer el control sobre la seva publicitat’.

‘Estem davant d’una mala decisió acompanyada d’un mal plec de clàusules que farà que paguem a una empresa de la competència perquè gestioni els nostres espais publicitaris i li cedim el nostre coneixement adquirit al llarg de 30 anys i la nostra cartera de clients. Un desastre que farà que a algú amb qui competim directament, tant pel que fa al territori d’emissió com a la llengua, li avancem la nostra graella, que fins ara guardàvem amb zel’ ha reblat Sabrià.

Sabrià assegura que no entén en absolut l’actitud i les justificacions del PSC en donar suport a l’externalització del departament comercial de TVC i demana que ‘si queda una mica de seny i de sentit de país, aquest disbarat s’ha d’aturar. Existeix una clàusula que permet la retirada immediata del concurs d'externalització del servei de comercialització, promoció i intermediació en la venda d'espais publicitaris de televisió de la CCMA, SA, una clàusula que permet renunciar a la celebració del contracte i desistir del procediment d’adjudicació per raons d’interès públic degudament justificades a l’expedient. Una clàusula que cal utilitzar perquè les raons d’interès públic resulten més que evidents en aquest cas’.

Sergi Sabrià
Sergi Sabrià

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web