spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimecres, 21 de desembre de 2011

Esquerra denuncia que els treballadors públics no estan percebent el 100% de la nòmina de desembre

‘Els treballadors públics a dia d’avui no estan cobrant la totalitat de la nòmina del mes de desembre’. Així de taxativa ha estat la portaveu d’Esquerra, Anna Simó, en rebre de representats dels treballadors i treballadores públiques l’alerta que no estaven percebent el 100% de la nòmina tal com el Govern s’havia compromès quan va anunciar l’endarreriment  en el pagament de la paga extra de Nadal.

 Simó ha informat que des del departament d’Economia s’està retenint el 100% de l’IRPF de la paga extra que encara no han cobrat en la nòmina ordinària de desembre, adduint motius informàtics i fiscals per IRPF. ‘Reclamem al Govern que deixin de prendre decisions unilaterals com aquesta,  i sabent que han estat asseguts amb representants dels treballadors des de fa dies negociant el conveni laboral, han ocultat aquesta informació’.

‘És una decisió que haguessin hagut de comunicar, no pot ser que els funcionaris hagin de suportar problemes de liquidat de la Generalitat per incompliments de l’Estat i de mala planificació financera del Govern, i sense cap advertència prèvia’ ha recalcat Simó.

I ha conclòs: ‘El Govern ha de ser honest, transparent  i ha d’oferir confiança al cos de treballadors públics i si hi ha problemes de liquidat el que han de fer és exigir a l’Estat que pagui el que deu i repartir solidàriament les càrregues del context actual, no sobre els de sempre’.

Anna Simó
Anna Simó

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web