spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimecres, 28 de març de 2012

Esquerra es reuneix amb Intersindical Valenciana per a preparar la vaga general

Les direccions d'Esquerra Republicana del País Valencià i d'Intersindical Valenciana van mantenir ahir una reunió per a preparar la vaga general del proper dijous 29 de març. Durant la trobada, ambdues organitzacions van coincidir en la necessitat de mantenir les mobilitzacions més enllà de la vaga per exigir la retirada immediata de la reforma laboral aprovada pel Partit Popular, però també del decret de retallades de la Generalitat Valenciana aprovat al mes de gener.

Per a Agustí Cerdà, President d'Esquerra Republicana del País Valencià, "aquesta reforma laboral suposa un retrocés enorme en els drets dels treballadors. No podem consentir que se'ns precaritze d'aquesta manera i que a colp de decret s'acabe amb els avenços socials i laborals aconseguits amb tant d'esforç de tanta gent. Per descomptat, Esquerra Republicana del País Valencià dóna suport a la convocatòria de vaga del proper dijous,i anima al conjunt dels treballadors i treballadores valencians a fer vaga i a acudir a les manifestacions que començaran a les 18.30h a la Plaça Sant Agustí de València, a l'estació de Renfe d'Alacant i a la Plaça Maria Agustina de Castelló. És essencial que el País Valencià siga un clam el proper dijous contra la reforma laboral i contra les retallades".

Cerdà a més ha anunciat que "Esquerra engegarà una campanya arreu del País Valencià per explicar els efectes de la reforma laboral a tots els valencians i valencianes, acompanyats de representants sindicals. Cal que tothom conega els efectes d'aquesta reforma que enlloc de crear llocs de treball facilita i abarateix els acomiadaments, afavoreix l'aprovació d'ERO's, potencia la precarietat dels contractes i desmantella la negociació col.lectiva. A més aquesta reforma afecta d'una manera especial als joves, que poden tindre contractes precaris tota la vida, i a les dones que a més de patir la desigualtat salarial, tenen el 80% dels contractes parcials amb què a partir de la reforma laboral es pot obligar a fer hores extres".

Finalment, Cerdà, ha volgut mostrar el seu suport als sindicalistes del comité d'empresa de Benestar Social i de la junta de personal dels serveis centrals i dels serveis territorials de València encausats pels tancaments contra les retallades a les conselleries. "És inaudit que s'encausen sindicalistes per defensar drets laborals. Aquest judici és una mostra més que aquestes retallades econòmics, socials i laborals les volem imposar a base de cop de porra i multes, fins i tot es volen atrevir a reformar el delicte de desobediència a la l'autoritat per augmentar les multes. No ens podem quedar a casa el proper dijous i en les successives mobilitzacions: ens hi va el futur".

Esquerra es reuneix amb Intersindical Valenciana per a preparar la vaga general
Esquerra es reuneix amb Intersindical Valenciana per a preparar la vaga general

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web