spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimecres, 27 de maig de 2015

Esquerra Republicana dóna suport als tècnics de Movistar en vaga

Una àmplia delegació d'Esquerra Republicana ha donat suport als tècnics en vaga de Movistar signant el Compromís de les Escales. La delegació l'han format els regidors electes a Barcelona , Alfred Bosch, Montse Benedí, Trini Capdevila i Jordi Coronas, els diputats al Parlament, Oriol Amorós, Agnès Russiñol i Marta Vilalta, així com els regidors electes de l'Hospitalet de Llobregat, Toni Garcia i Coque Garcia, de Sant Adrià del Besós, Ruben Arenas, i un representant d'Esquerra Republicana a Badalona, Francesc Ribot.

Alfred Bosch ha refermat el seu suport als treballadors signant de nou el Compromís de les Escales que ja havia signat durant la campanya electoral. Aquest compromís demana que es respectin drets laborals bàsics dels treballadors com dos dies de descans setmanal, jornades de 40 hores setmanals, i uns sous dignes.

Bosch ha assegurat que 'és una vergonya històrica, laboral, i social, que en ple segle XXI se li hagi de reclamar a una empresa que compleixi amb les mínimes condicions exigibles envers els seus treballadors.' El cap de llista d'Esquerra Republicana, regidor electe a l'ajuntament de Barcelona, ha deixat ben clar als treballadors en vaga tot el seu suport, 'estem amb vosaltres i lluitarem perquè a la ciutat de Barcelona no es paguin mai més sous de misèria'.

Esquerra Republicana dóna suport als tècnics de Movistar en vaga
Esquerra Republicana dóna suport als tècnics de Movistar en vaga

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web