spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dissabte, 14 de novembre de 2015

Esquerra Republicana expressa la seva solidaritat amb el poble francès i fa una crida a no criminalitzar cap creença religiosa

Esquerra Republicana ha participat aquest migdia a l'acte en solidaritat amb les víctimes dels múltiples atemptats que van tenir lloc ahir a la nit a París i que es van cobrar més d'un centenar de vides

El cap de llista a les eleccions al Congrés del proper 20 de desembre, Gabriel Rufián, ha expressat 'tot el suport i la força possible al poble francès, que està patint tant durant aquestes hores'. Al mateix temps, ha volgut transmetre un missatge 'en contra de la xenofòbia i de la criminalitzacó de segons quines creences religioses'. Segons Rufián, 'això no va de cap religió determinada. Va de barbàrie, va d'assassins. Hem d'entendre que això ens ha d'unir encara més i no entrar en debats irrellevants i que no porten enlloc'.

Per la seva banda, el també candidat a les eleccions al Congrés, Joan Tardà, ha fet 'una crida a la fraternitat entre els homes i dones i entre els pobles perquè l'horror d'ahir a París també es pateix dia a dia a altres llocs del món'. Tardà ha alertat que 'no hem de caure en la trampa de criminalitzar, per exemple, la comunitat musulmana perquè aquest terror també el viuen altres persones en països musulmans'. 'Avui cal ser al costat de totes les persones que pateixen, especialment els francesos i els parisencs', ha conclòs.

A la concentració de la Plaça de Sant Jaume, on s'ha guardat un minut de silenci en record a les víctimes, també hi han assistit el president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, la secretària general, Marta Rovira, el president del grup municipal a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, els diputats al Parlament Oriol Amorós, Pere Aragonès i Teresa Vallverdú, les també candidates a les eleccions al Congrés Ester Capella i Teresa Jordà, i els regidors barcelonins Montse Benedí, Trini Capdevila i Jordi Coronas.

El cap de llista d'ERC a les eleccions al Congrés, Gabriel Rufián
El cap de llista d'ERC a les eleccions al Congrés, Gabriel Rufián

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web