spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dilluns, 7 de juliol de 2014

Esquerra Republicana reitera la confiança en els seus alcaldes i decideix abandonar els òrgans de govern de la FMC

La portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Anna Simó ha reiterat 'la confiança de la direcció del partit en la bona tasca dels seus alcaldes i ha explicat que s'ha pres la decisió d'abandonar immediatament els càrrecs de govern a la junta de la Federació de Municipis de Catalunya.

Simó ha anunciat les mesures immediates a prendre:

Abandonar immediatament els càrrecs de govern a la junta de la FMC.

Insistir en la petició expressada el passat divendres de reunir amb urgència l'assemblea d'associats a la FMC. L'assemblea hauria de triar una gestora que que actués per la depuració de responsabilitats polítiques i per demanar una auditoria externa de la FMC.

Treballar per constituir abans de les eleccions municipals del 2015 una única associació municipalista a Catalunya sotmesa al control públic i amb total transparència en la seva gestió.


Pluja de reials decrets i guant de seda amb els bancs

Simó ha explicat que en el decurs de la Permanent Nacional d'Esquerra Republicana s'ha fet una primera anàlisi d'urgència de les mesures publicades al BOE dissabte 5 de juliol que inclouen 'una autèntica pluja de reials decrets que modifiquen més de 20 lleis sense debat, en nom d'una competitivitat que no sabem veure enlloc i envaint competències de la Generalitat, cosa que ja no és notícia'. Simó assegura que 'aquestes modificacions son una autèntica barrabassada, sense debat ni diàleg, i amb el desacord de tothom, com en el cas de la voluntat de centralitzar els registres civils a les capitals de província que dificulta l'accés als serveis públics i que ha aixecat les queixes dels propis funcionaris afectats'. Simó ha reiterat que 'el PP no para de fer-ne una darrera l'altra, amb la total desconfiança dels servidors públics i en perjudici dels ciutadans, mentre tracta amb guant de seda les entitats bancàries, que han contribuït a la crisi, deixant l'impost de dipòsits bancaris en unes xifres ridícules'.

Anna Simó
Anna Simó

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web