spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimecres, 12 de febrer de 2014

Junqueras: ‘Cal que el Govern rectifiqui l'estratègia negociadora en el conflicte laboral de la Corporació’

El president del Grup Parlamentari d’ERC, Oriol Junqueras, durant la sessió de control al President de la Generalitat ha demanat que el Govern rectifiqui l’estratègia negociadora del conveni de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Junqueras ha assegurat que ‘ens sembla especialment greu la ineficàcia en les negociacions de la corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals’, ‘hi ha hagut molts àmbits que s'han mostrat predisposats a ajudar, i la reacció del Govern ha estat tirar pel dret en una estratègia que només ha contribuït a enrocar posicions, crispar els ànims i incrementar la inestabilitat en els mitjans públics. Cal rectifica i cal fer ho també en l’externalització del departament comercial votat per CIU, PP i PSC. Cal rectificar també en unes xifres de pressupost clares, transparents i entenedores’ . Junqueras ha demanat al govern que 'generi una resolució del conflicte i no el seu empitjorament’.

Junqueras ha recordat que la reforma laboral aprovada amb vots de CIU va reduir a mínims competències laborals de la Generalitat. Amb les restants ha de ser possible l’acompanyament a ciutadans, sindicats i comitès en les negociacions i complir el compromís adquirit de vigència del conveni en els casos d’ultractivitat.

El president del Grup Parlamentari d’ERC ha assegurat que en alguns casos la feina ha estat adequada i en d‘altres ha quedat empantanegada posant en perill les negociacions. ‘La feina podria ser molt més eficaç i en casos com Alstom o Panrico el Govern hauria de fer molt més, en el cas de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals en ser una empresa pública, a més, hauria de donar exemple’.

El president del GP ERC, Oriol Junqueras, durant la sessió de control (Foto Parlament)
El president del GP ERC, Oriol Junqueras, durant la sessió de control (Foto Parlament)

VÍDEOS

12.2.2014
Junqueras: 'Cal que el Govern rectifiqui l'estratègia negociadora en el conflicte de la CCMA'
VEURE
© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web