spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dilluns, 19 de març de 2012

Junqueras: 'Hi ha una majoria alternativa al Parlament, però CiU sempre acaba pactant amb el PP'


El president d'Esquerra insta CIU a complir el seu programa electoral; si ho fa, podrà comptar amb Esquerra; si no compleix els compromisos que els van portar al Govern, Esquerra no els donarà el seu suport.

El president d'Esquerra, Oriol Junqueras, ha explicat que 'Esquerra lamenta profundament que CiU sempre pacti amb el PP, ni ho entenem ni ho compartim'. Junqueras assegura que 'si CiU compleix amb el que li van encarregar els seus votants, que és aconseguir el concert econòmic i avançar en el camí de la transició nacional, podrà comptar amb Esquerra; si pel contrari segueix sense complir els compromisos que els van fer arribar al Govern de la Generalitat, Esquerra no hi donarà el seu suport'.

El president d'Esquerra explica que 'fa més d'un any que hi ha al Parlament una majoria alternativa al pacte amb el PP, una majoria alternativa plenament qualificada per tal de poder tirar endavant punts tan estratègics per al país com el concert econòmic i no s'entén per què CiU sempre acaba triant el PP'.

Junqueras assegura que CiU tria el PP malgrat l'augment del 7% de l'IRPF que fa pujar fins als 20.000 milions d'euros l'espoli fiscal, CiU tria PP i dóna suport a la reforma laboral malgrat que envaeix competències de la Generalitat.

El model de la CCMA, en risc

El president d'Esquerra ha explicat que 'CiU no pot vendre aquests acords amb el PP com a puntuals i estratègics a curt termini, perquè estan acordant temes de tanta importància com el Consell d'Administració de la corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, que són uns acords amb 6 anys de validesa'.

Oriol Junqueras precisament ha lamentat el que està passant amb el ball de noms per ocupar càrrecs a la Corporació, perquè 'l'important és poder mantenir un model d'èxit que ha fet molt per la cohesió social, pel model lingüístic català, i que ha estat una autèntic motor tractor del sector audiovisual i cultural del país'. Junqueras assegura que 'Esquerra sempre ha actuat per tal de poder garantir aquest model' i ha recordat que la seva prioritat en el moment de votar la nova llei de sector audiovisual va ser 'garantir un finançament just que permeti seguir amb els actuals estàndards de qualitat i de competitivitat'.

Junqueras: 'Hi ha una majoria alternativa al Parlament, però CiU sempre acaba pactant amb el PP'
Junqueras: 'Hi ha una majoria alternativa al Parlament, però CiU sempre acaba pactant amb el PP'

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web