spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dimecres, 19 d'octubre de 2011

Mòdol: ‘No es pot magnificar el cost dels mitjans públics de manera interessada sense dir que costen molt poc per tot el que donen’

El diputat d’Esquerra, Carmel Mòdol, en el torn de preguntes al Govern ha demanat a la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, què pensa fer amb el pressupost dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals després de les diferents opinions expressades des del seu partit en què es deia que caldria retallar, i molt, aquests pressupostos. Carmel Mòdol ha titllat d’‘intoxicacions’ les informacions que pretenen donar a entendre que el sistema públic audiovisual és car, que se’n pot prescindir o es pot reduir. Segons Mòdol, ‘aquest discurs fal·laç utilitza dades trucades, informacions tergiversades i busca l’esfondrament per la via de l’escanyament econòmic de la nostra ràdio i televisió públiques’.

Mòdol ha destacat que ‘en aquestes informacions tergiversades es tracta de magnificar el cost que suposa pels catalans i catalanes el manteniment d’un servei públic nacional de gran qualitat que assegura una informació plural, entreteniment, formació, transmissió de valors i són un exercici de competència i d’innovació remarcable. Es fan comparacions tendencioses intentant desviar el debat sobre allò que rebem a canvi del que paguem’. I ha afegit que ‘és curiós que el mateix debat no es produeixi sobre el cost de casa reial, sobre la despesa militar o sobre l'existència de ministeris ben dotats pressupostàriament quan la majoria de les seves competències estan transferides a les comunitats autònomes’.

La vicepresidenta del Govern ha fet esment de l’article publicat per la directora de TV3, en què reconeixia que caldria austeritat i l’esforç de les persones professionals i de la directiva de la casa, però Mòdol ha recordat que en el mateix article no es podia baixar d’un llindar que seria impossible per tal de mantenir una programació de qualitat i competitiva.

Carmel Mòdol
Carmel Mòdol

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web