spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dissabte, 20 de setembre de 2008

Ridao reclama al PSC que ‘esculli de quina banda està’ i avisa CiU que ‘no actuï amb un excés de càlcul partidista’

El secretari general d’Esquerra, Joan Ridao, ha urgit al PSC i CiU perquè ‘la pròxima setmana sense dilacions i abans del dia 30 de setembre, quan se celebrarà el tercer aniversari de l’aprovació de l’Estatut al Parlament, se celebri una cimera per tancar definitivament una proposta conjunta amb l’arquitectura bàsica del model de finançament que reclama Catalunya’. El secretari general d’Esquerra ha fet aquestes declaracions després de l’ofrena floral a la tomba del president Josep Irla, que ha tingut lloc aquest matí a Sant Feliu de Guíxols per commemorar el 50è aniversari de la mort del president republicà.

Ridao ha llançat també una doble advertència al PSC i CiU. Als socialistes, els ha emplaçat a què ‘escullin de quina banda estan’ perquè, per una banda, els diputats del PSC a Madrid donen suport als pressupostos generals i contribueixen a què el PSOE pugui atendre els compromisos socials i electorals de Zapatero, però, en canvi, ‘poden fer inviable el compliment del pacte de govern a Catalunya, perquè amb aquests pressupostos les finances de la Generalitat es veuran estrangulades i alguns serveis públics essencials, com la sanitat, l’educació o els serveis socials, entraran en situació de col•lapse’.

El secretari general d’Esquerra també ha advertit CiU que ‘no actuï amb un excés de càlcul egoista i partidista amb el tema del finançament’ i que pensi que, ‘si mai es produeix l’alternança política en aquest país i tornen al govern, poden ser captius del mal finançament’. Així doncs, ‘s’imposa actuar amb altura de mides, responsabilitat i patriotisme’, ha sentenciat Ridao.

Joan Ridao durant l'ofrena floral
Joan Ridao durant l'ofrena floral

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web