spotify instagram youtube Twitter Facebook
Diumenge, 26 de juliol de 2015

Rovira: 'Vot a vot construïm el nou país'

La secretària general d'Esquerra Republicana, Marta Rovira, ha acompanyat a votar l'alcalde de Prats de Lluçanès, Isaac Peraire, en suport al Sí a la comarca del Lluçanès.


La Secretària General d'Esquerra Republicana, Marta Rovira, ha acompanyat l'alcalde de Prats de Lluçanès, Isaac Peraire, a votar a la consulta sobre l'oficialitat de la comarca del Lluçanès. Peraire ha dipositat el SÍ acompanyat també per Dionís Guiteras, alcalde de Moià i Vicepresident de la Diputació de Barcelona.

Avui es celebra el procés participatiu sobre l'oficialitat de la comarca del Lluçanès, formada per 11 municipis de l'actual Osona, 1 del Bages i 1 del Berguedà.

Marta Rovira ha animat a les persones dels diferents pobles de la comarca a participar 'd'aquesta oportunitat històrica que té el Lluçanès' i s'ha mostrat a favor de la creació oficial de la comarca. 'Tal com va fer el Moianès, ara ho fa el Lluçanès, i el 27S ho farà Catalunya, vot a vot construïm el nou país'. Rovira s'ha mostrat favorable a teixir una administració territorial participada, i ha destacat que 'una comarca neixi del vot és una garantia pel territori i la seva gent'.

'Avui el Lluçanès viu una doble oportunitat: votar per decidir el seu futur, i obrir un nou camí per fer més proper i eficient els serveis a les persones. Hem de fer una nova comarca d'un nou país', ha reblat Rovira.

L'alcalde de Prats de Lluçanè, Isaac Peraire, ha votat 'un SÍ convençut i esperançat pel futur del territori i la seva gent' a la pregunta Vol que el seu municipi formi part de la comarca del Lluçanès? Ho ha fet a quarts de 10 del matí, al punt de participació de Prats de Lluçanès. A la sortida d'exercir el seu dret a vot, Peraire ha explicat que 'el Lluçanès necessita el Consell Comarcal per superar els reptes compartits que tenim els 13 municipis, per racionalitzar la despesa donant un servei més proper i eficient a la ciutadania'. A més de recordar que 'el Lluçanès és ja una realitat geogràfica, social, econòmica i històrica de fa més de 300 anys', Peraire ha destacat i agraït la 'potent campanya que hem fet poble a poble parlant de la futura comarca' en una experiència que qualifica 'd'apassionant i enriquidora'.

L'alcalde de Prats de Lluçanès, Isaac Peraire, vota acompanyat de Marta Rovira i Dionís Guiteras
L'alcalde de Prats de Lluçanès, Isaac Peraire, vota acompanyat de Marta Rovira i Dionís Guiteras

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web