spotify instagram youtube Twitter Facebook
Diumenge, 29 de maig de 2016

Rufián: 'No demanarem permís mai més per fer lleis que ajudin els nostres ciutadans; construïm la República'

El cap de llista d'Esquerra Republicana a les eleccions espanyoles, Gabriel Rufián, ha encapçalat una delegació del partit que ha participat a la manifestació 'Els drets no se suspenen: Treball digne, drets socials i democràcia real', amb què milers de persones han protestat contra les ingerències del Tribunal Constitucional a les lleis aprovades pel Parlament per pal·liar les desigualtats.

'Tot el que tenim, tot el que hem tingut i tot el que tindrem ho ha guanyat la gent al carrer. I per això avui, i després de 40 anys intentant canviar l'Estat, demanant permís per fer una llei d’igualtat i una llei contra la pobresa energètica, intentant ser el que volem ser davant d’una urna, avui més que mai diem que no demanarem permís mai més. No plantegem un canvi que demani permís al PP, al PSOE ni a C’s. Nosaltres som fidels al mandat popular i majoritari per la futura República Catalana. Estem aquí per dir que volem un país nou', ha dit Rufián. 

Confiança en els pressupostos
Rufián també ha mostrat plena confiança en què els pressupostos de la Generalitat tiraran endavant. 'Estic convençut que si la CUP va aprovar uns pressupostos amb Colau i Collboni a l'Ajuntament de Barcelona també aprovarà els pressupostos del Govern Puigdemont- Junqueras. Els catalans portem la negociació a l’ADN i estic convençut que ens en sortirem un cop més', ha dit.  

En la mateixa línia s’ha expressat el president d'Esquerra Republicana i vicepresident del Govern de la Generalitat, Oriol Junqueras: 'Estem en temps de negociació. Segur que aprovar pressupostos és millor que mantenir-se en pròrroga. És bo que el Parlament pugui debatre i perfeccionar els pressupostos, amb l’empatia i l’esforç de tothom'. 

La manifestació ha comptat, entre d’altres, amb la presència de la secretària general d’ERC, Marta Rovira; la presidenta del Parlament, Carme Forcadell; els consellers de Govern Dolors Bassa, Toni Comín, Raül Romeva i Meritxell Serret; els diputats al Parlament Ferran Civit, Adriana Delgado i Chakir El Homrani; les diputades al Congrés Ana Surra i Ester Capella; i el portaveu d'Esquerra al Senat, Santi Vidal.

Esquerra Republicana ha participat a la manifestació 'Els drets no se suspenen: Treball digne, drets socials i democràcia real'
Esquerra Republicana ha participat a la manifestació 'Els drets no se suspenen: Treball digne, drets socials i democràcia real'

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web