spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dijous, 17 de desembre de 2009

Tardà: ‘La Llei de l’avortament és un avenç però encara podria millorar’

El diputat d’Esquerra Joan Tardà ha recordat durant la seva intervenció que la Llei de l’avortament, que avui s’ha aprovat de manera definitiva amb el suport d’Esquerra, encara ‘podria millorar molt més’. Tardà ha recordat que molts dels avenços que s’han incorporat han estat gràcies a la negociació i la pressió exercida des del grup parlamentari.

Tardà ha apuntat, però, que es podria millorar despenalitzant del tot l’avortament i donant llibertat a la dona per interrompre el seu embaràs fins a les 22 setmanes, enlloc de fins a les 14, com finalment ha quedat aprovat.

El projecte de la nova Llei de salut sexual i reproductiva preveu que els col·legis imparteixin educació sexual i que els alumnes de medicina i infermeria estudiïn com es practica un avortament.

També es reconeix el dret d’objecció de consciència, però gràcies a Esquerra, només per a professionals sanitaris implicats directament en la interrupció de l’embaràs i preveu finançar en part, o en la seva totalitat, els anticonceptius d’última generació.

Joan Tardà
Joan Tardà

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web