spotify instagram youtube Twitter Facebook
Dijous, 5 de novembre de 2015

Terricabras participa en una visita d'una delegació del Parlament Europeu a Washington

Josep-Maria Terricabras, eurodiputat d'ERC-MES, participa aquesta setmana en una delegació oficial del comitè d'Afers Constitucionals del Parlament Europeu que visita la capital dels Estats Units d'Amèrica, Washington DC.

L'eurodiputat republicà va participar dimarts en una recepció oficial amb l'ambaixador de la Unió Europea als Estats Units. A més, s'ha reunit o es reunirà amb representants de diferents think tanks (Bipartisan Policy Center, American Enterprise Institute i el Center for American Progress) i amb l'agència governamental de rendiment de comptes del govern americà. La delegació d'europarlamentaris també es trobarà amb representants de la campanya presidencial Demòcrata de Barack Obama com Tom McMahon.

En el marc de la visita de Terricabras al Capitoli, el diputat es trobarà amb els congressistes demòcrates Louise Slaughter (New York), Steve Cohen (Tennessee) i Ted Deutch (Florida). Amb ells tractaran qüestions al voltant de les relacions entre la UE i els Estats Units en matèria de cooperació institucional a nivell parlamentari a l'hora d'afrontar reptes comuns.

La delegació també visitarà la Cambra de Comerç dels Estats Units on parlaran de les negociacions del Tractat de Comerç i Inversions Transatlàntic, l'anomenat TTIP. 'Volem escoltar tots els punts de vista, però deixarem clar que el tractat no beneficia els ciutadans europeus ni tampoc els americans', afirma Terricabras sobre aquesta reunió .

Reunió amb el Center for American Progress
Reunió amb el Center for American Progress

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web