spotify instagram youtube Twitter Facebook

BLOCS

Com crear un blocEl procés de creació d’un bloc és senzill. Només cal adreçar-se a aquelles pàgines que ofereixen aquest recurs i donar-se d’alta. El pas següent és maquetar el bloc, i ja es pot començar a escriure.


L’eina més estesa en català per crear blocs és Bloc.cat. És un servei completament gratuït i en català. A l'àmbit internacional, Blogger és l’eina més usada; es pot gestionar en anglès o en castellà, però la visualització es pot personalitzar totalment de manera que es mostri plenament en català.

Tots aquests serveis tenen en comú el fet que permeten, sense coneixements previs més enllà de l’ús d’un navegador d’Internet, crear un bloc i escriure-hi quan ho desitgem. Un bloc només exigeix una tasca a l’usuari: que l’actualitzi amb regularitat perquè els continguts no perdin vigència.

Els blocs amb més èxit són aquells que s’actualitzen més sovint, i per això cal una mica de dedicació.
La maquetació d’un bloc no ha de suposar cap barrera per a l’usuari amb uns coneixements bàsics d’Internet. Les pàgines de creació de blocs ofereixen models prefixats que ajuden el navegant a triar el marc que prefereixi per escriure. De la mateixa manera, escriure els articles al bloc no és gens difícil. Penjar els textos només requereix un o dos clics del ratolí i confirmar que volem penjar l’article. Ara només caldrà esperar els comentaris d’altres navegants.

ÚLTIMES ENTRADES

© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web