spotify instagram youtube Twitter Facebook

POLÍTICA MUNICIPAL

MOCIONS

5.08.2005

Moció per crear un servei per compartir vehicle

Moció presentada pel grup municipal d'ERC de Malgrat de Mar on es demana que l'Ajuntament fomenti l'ús del vehicle compartit.
5.07.2005

Moció per adoptar el domini .cat.

Atès que la Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) va autoritzar el 16 de setembre la creació del domini .cat, la moció demana que els ajuntaments l'adoptin com el domini de referència.
19.06.2005

Moció en suport al procés de pau al Sàhara Occidental

La moció insta al govern del Marroc a permetre l’entrada als territoris ocupats de periodistes, observadors internacionals, i delegacions institucionals estrangeres, i demana al govern espanyol que doni suport a la celebració d’un referèndum d’autodeterminació, pendent des de fa més de 30 anys.
13.06.2005

Moció sobre el mapa de llars d'infants a Catalunya

Consulta la moció sobre el mapa de llars d'infants perquè els ajuntaments assoleixin el compromís de crear les places que els correspon segons el “Mapa de llars d’infants de Catalunya 2004-2008”.
10.06.2005

Manifest en suport a la commemoració del 28J

A través d’aquest document promogut pel govern català, els Ajuntaments de Catalunya poden manifestar el suport a la commemoració del 28 de juny, data en què es commemoren a tot el món els fets esdevinguts a Nova York als anys 60 respecte la persecució històrica de les persones homosexuals.
5.06.2005

Informe sobre les intervencions dels ajuntaments de Catalunya en polítiques de gènere

Consulta els resultats de la recerca feta als ajuntaments de Catalunya, amb una població superior als 3.000 habitants, dels serveis, recursos i altres actuacions que s’han creat des del municipi adreçats de forma específica a les dones.
5.06.2005

Moció 'Municipalisme i Estatut'

Moció presentada pel grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Manresa per reclamar que el règim local sigui competència exclusiva de la Generalitat.
26.05.2005

Moció per a l'elaboració d'una ordernança dels usos de l'aigua

Moció presentada pel grup d'ERC a l'Espluga de Francolí on es reclama a l'Ajuntament que iniciï els tràmits per elaborar una ordenança que permeti reduir el consum de l'aigua sanitària a les llars, oficines i indústries, entre d'altres.
25.05.2005

Moció per dignificar la memòria històrica dels republicans assassinats a Mauthaussen

Moció presentada per la Federació de l’Ebre d’ERC a tots els ajuntaments i consells comarcals per recordar els ebrencs assassinats als camps d’extermini, coincidint al mes de maig amb el 60è aniversari de l’alliberament del camp d’extermini de Mauthaussen, on van morir la gran majoria de catalans i ebrencs deportats.
24.05.2005

Moció 'Dia internacional de la dona per la pau i el desarmament'

Moció proposada a iniciativa de la Secretària de la Dona d'ERC, Carme Porta, per protegir les dones i nenes de totes les formes de violència per raó de gènere. Es pretén que la societat prengui consciència de les profundes conseqüències dels conflictes armats i dels seus efectes sobre la població femenina.
© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web