spotify instagram youtube Twitter Facebook

POLÍTICA MUNICIPAL

MOCIONS

5.07.2004

Moció sobre llibres de text

Moció presentada a l'Ajuntament de l'Hospitalet, per a la creació d'una xarxa municipal de préstec de llibres de text, que englobi tot l'ensenyament obligatori.
10.06.2004

Moció a favor de la fusta certificada

Moció per instar els consistoris municipals a utilitzar fusta i derivats amb certificació que no provenen d'explotacions il·legals.
9.06.2004

Moció per un 12 d'octubre en llibertat

Moció en què es demana no cedir espais públics ni autoritzar actes on es faci apologia del racisme, la xenofobia o el feixisme.
7.06.2004

Reglament de català a l'administració local

Model de reglament per a l'ús de la llengua catalana, elaborat pel Consorci de Normalització Lingüística, i que ha estat aprovat en diversos municipis del país.
7.06.2004

Moció per al reconeixement de la llengua catalana a la Constitució Europea

Moció presentada pel grup d'ERC a l'Ajuntament de Girona, i aprovada per unanimitat de tots els grups municipals (PSC, ERC, ICV, CiU i PP).
6.06.2004

Informació sobre mocions referides al programa Viure en Família

Argumentari relatiu a les mocions presentades per CiU respecte el programa Viure en Família, del Departament de Benestar i Família.
5.06.2004

Moció de suport a la campanya Free Catalonia

Aquesta moció ha estat consensuada entre les JERC, les joventuts de CDC i les d'Unió. En cas de presentar-la, caldria intentar fer-ho conjuntament amb aquests partits.
8.05.2004

Moció de suport al català a la Catalunya Nord

Proposta de resolució en resposta al menyspreu de la llengua catalana expressat pel President de la Regió de Llenguadoc Roselló, Sr. Frêche.
5.05.2004

Moció sobre el nou sistema de finançament local

Consensuada entre totes les formacions polítiques de l'Ajuntament d'Argentona (Maresme).
6.04.2004

Moció d'adhesió a la campanya per un domini .CAT

Proposició consensuada entre la FMC i l'ACM per a l'adhesió al manifest de l'associació PuntCAT (www.puntcat.org), que té com a objectiu assolir un domini TLD de caràcter cultural i lingüístic per als Països Catalans.
© 2017 Esquerra_Avís legal i cookies_Sobre el web