El portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià
El portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià

El portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià, ha explicat en roda de premsa que la posició del partit és clara “no renunciem als nostres principis, el nostre objectiu és la Independència i construir la República”.

Sabrià ha insistit que “Esquerra Republicana és un partit independentista, ho érem quan érem una minoria i ho som ara que estem guanyant”.

Sergi Sabrià ha explicat que “ara és el moment de guanyar les eleccions i derrotar l’Estat a les urnes, que és el nostre terreny, malgrat que creiem que aquestes eleccions no són legítimes. La victòria és la millor resposta a l’aplicació del 155 i ens permet arrabassar la recuperació de les institucions”.

La victòria és la millor resposta a l’aplicació del 155 i ens permet arrabassar la recuperació de les institucions
Sergi Sabrià Portaveu nacional d'Esquerra Republicana

El portaveu republicà ha destacat que “estem a punt per al 21-D amb una llista de país, transversal”. Divendres 17 es tanquen les llistes electorals i Sabrià ha destacat que la llista d'Esquerra Republicana és “una llista oberta, amb gent de tradicions polítiques diferents, amb gent d'orígens diferents”. “Una llista amb molts independents, una llista com les que ens ha ensenyat a fer l'Oriol Junqueras, una llista que s'assembli el màxim possible al país al qual ha de servir”, ha conclòs Sabrià.