Caula defensa la majoria del 21-D i retreu al PSC que simuli una “moció de censura encoberta” sense tenir candidat alternatiu

Els republicans reivindiquen l’acció de Govern per una república social i diversa, “dia a dia i amb mirada llarga”

La portaveu parlamentària d’Esquerra Republicana, Anna Caula, ha posat en valor la majoria independentista del 21-D i ha retret al PSC que hagi simulat una “moció de censura encoberta” sense un candidat alternatiu real. “La fórmula ‘qüestió de censura’ sense candidat alternatiu no existeix”, els ha advertit Caula.

Per això, ha defensat el Govern com una eina de servei públic i a favor de la justícia social i alhora per treballar cap a la independència: “Assumim les responsabilitats que ens pertoquen; facin vostès el mateix: entomin els reptes com a oposició i plantegin una moció de censura amb candidat alternatiu”, ha reclamat a l’oposició en el debat d’una moció al Parlament.

Caula ha reivindicat l’acció de Govern dels darrers mesos a favor d’una “república inclusiva, plural, diversa, sana i saludable”. “L’objectiu d’aquest Govern no són els grans titulars amb llum de neó, faraònics”, ha afegit en desmarcar-se del “fum” i l’electoralisme del govern del PSOE.

Potser el rerefons és que aspiren a un futur govern Cs-PSOE? Tenien suports, els ha faltat valentia política per governar”, ha insistit la portaveu dels republicans. És en aquest sentit que ha reclamat també als socialistes que “no s’amaguin rere la repressió per posar en dificultats” el Govern.

“El seu objectiu és treure profit parlamentari de la persecució judicial de de l’Estat? Sàpiguen fer el paper que la societat els hi ha donat ara; nosaltres assumim la responsabilitat de qui té l’aval per governar, dia a dia i amb mirada llarga. No debilitin Catalunya, el nostre compromís és treballar cada dia per enfortir-la”, ha conclòs.

Etiquetes