Forcadell: 'La repressió ha vingut per quedar-se però no aturarà les nostres ànsies de llibertat. El 10N cal tornar a guanyar'

Carta de la presidenta Carme Forcadell des de la presó Mas d'Enric llegida a l'acte de campanya a Tarragona

Com sabeu el nostre judici ha estat un judici polític, la nostra sentència estava decidida des de feia temps i la nostra condemna és duríssima per humiliar-nos i escarmentar-nos, perquè l’únic que importa és la unitat d’Espanya i per això la repressió continuarà. Però la repressió va més enllà de nosaltres, perquè ataca i posa en perill els drets i les llibertats democràtiques de la nostra societat que tants i tants anys en ha costat d’aconseguir. Per això cal continuar treballant perquè el camí cap a la llibertat és llarg i difícil.

La Laura, en Joan i en David estan a la presó, sabem que mai no hi haurien d’haver entrat, però tot s’hi val en nom de la unitat d’Espanya i per això la repressió ha arribat al nostre jovent per fer-los por, perquè no es mobilitzin, perquè no surtin al carrer, perquè no protestin. Sabem que la repressió ha vingut per quedar-se, però també sabem que mai no aturarà les nostres ànsies de llibertat. Per això us encoratjo a continuar treballant perquè aquestes eleccions del 10N tornem a guanyar, cal que sortim al carrer i diguem: prou repressió, prou càstig, prou escarment, volem viure en llibertat.

No ho oblideu, contra la repressió i contra la sentència: persistència, persistència i persistència
Carme Forcadell

Confio en aquest país i en la seva gent, sé que no permetrem que cap govern ens arrabassi els drets i llibertats que tan durament van aconseguir els que ens van precedir. Cal que un cop més plantem cara a aquesta dreta feixista que ens vol fer tornar al segle XIX.

Confio en vosaltres i estic convençuda que, de manera democràtica i sense cap mena de violència, com sempre hem fet, en ens sortirem. Em sento molt i molt orgullosa de tot el que hem fet quan miro enrere i del que estic convençuda que aconseguirem quan miro endavant.

Us demano que cuideu a les persones que estimeu, perquè hem fet molt camí, però encara ens en queda una part que farem plegats. Sabem que la repressió ha vingut i es quedarà, però també sabem que no ens aturarà.

Deixeu-me que en nom de la Laura i en Joan us digui que estan bé i que agraeixen les mostres de suport i solidaritat de tanta i tanta gent.

Sortim a guanyar. Diguem-los Laura, Joan i David estem amb vosaltres, estem amb el nostre jovent. I no ho oblideu, contra la repressió i contra la sentència: persistència, persistència i persistència.


Carme Forcadell Lluís

Mas d’Enric, 594 dies

5 de novembre de 2019