Esquerra Republicana referma la voluntat d’assumir totes les responsabilitats de Govern al servei de la ciutadania de Catalunya

Comunicat d'Esquerra Republicana

Esquerra Republicana manifesta el seu compromís amb un Govern cohesionat i centrat al 100% en millorar la vida de les catalanes i els catalans, i a fer front a reptes d’alta complexitat en l’actual situació post pandèmica, de crisi energètica i d’inflació disparada. Un Govern per a tothom i compromès en avançar en la resolució del conflicte polític, l’emancipació nacional i la construcció de la República Catalana. Dos compromisos transcendents i irrenunciables per a Esquerra Republicana.

Davant els resultats de la consulta que aboca Junts per Catalunya a abandonar el Govern de la Generalitat, Esquerra Republicana manifesta el suport absolut al president i al Govern de la Generalitat i referma la voluntat d’assumir, des de tots els àmbits, totes les responsabilitats per garantir la governabilitat del país.

Esquerra Republicana respecta la decisió de les bases de Junts per Catalunya. Per tot plegat, els republicans refermen el compromís amb les institucions de Catalunya i en prioritzar sempre el benestar col·lectiu de les catalanes i els catalans.