Esquerra Republicana obre un expedient informatiu per aclarir i resoldre els fets denunciats a Molins de Rei

Esquerra Republicana ha obert un expedient informatiu aquest matí en compliment del Codi de Conducta intern del partit un cop ha tingut coneixement dels fets denunciats avui a Molins de Rei. L’expedient té com a objectiu aclarir els fets denunciats i, posteriorment, prendre les decisions necessàries i oportunes per resoldre la qüestió.

Esquerra Republicana activa, doncs, els protocols interns amb la màxima urgència per donar compliment al Codi de Conducta i que s’acabin prenent les decisions oportunes per mantenir la integritat i la reputació d’una organització com Esquerra Republicana.

El partit expressa la seva preocupació pels fets denunciats, amb voluntat d'escoltar totes les parts, i vol mostrar el màxim respecte a la regidora Silvia Guillén. Precisament per aquest motiu, s’activen els protocols dels quals s’ha dotat el partit.

L’expedient, tal com està previst als òrgans interns, es durà a terme a través de la figura del responsable de compliment i es resoldrà amb la màxima urgència possible.