Esquerra Republicana condemna les declaracions de Luis Rubiales i en demana el cessament

Raquel Sans: “No pronunciar-se és posicionar-se al costat dels agressors. Nosaltres sempre, sempre estarem al costat de les víctimes”

Esquerra Republicana condemna i rebutja l'actuació del president de la Real Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, durant la celebració del Mundial aconseguit per la selecció espanyola femenina i les seves posteriors accions, com la compareixença de premsa que s’ha celebrat avui.

"Considerem reprovables, indignants i vergonyoses les declaracions d'avui del senyor Rubiales, també els aplaudiments còmplices i els silencis eixordadors que estem patint aquests dies", condemna la vicesecretària general de Feminismes i LGTBI i portaveu, Raquel Sans.

Alhora, el partit insta als clubs esportius, les federacions esportives i els esportistes d'elit que es manifestin i es posicionin sobre aquests fets. "No posicionar-se és fer-ho al costat dels agressors, el missatge que donin avui marcarà les conductes del futur", ha advertit Sans. "Aplaudim totes aquelles persones que s'estan manifestant a favor d'acabar amb aquestes agressions sexuals. Sempre al costat de les víctimes, sempre", ha clòs la portaveu republicana.