Esquerra Republicana defensa investir Aragonès aquest divendres: “Pot aglutinar el suport de 74 diputats independentistes”

Vilalta fa una crida a aprofitar ara els històrics resultats de l'independentisme a les urnes per posar en marxa una nova Generalitat republicana

Esquerra Republicana ha proposat formalment Pere Aragonès com a candidat a la Presidència de la Generalitat. Així ho han traslladat el president del grup parlamentari, Josep Maria Jové, i la portaveu, Marta Vilalta, en la ronda de contactes amb la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

En roda de premsa al Parlament, Vilalta ha defensat que Aragonès és el candidat que més suports pot acumular i que tirar endavant la investidura és possible, de fet, aquest divendres. "Estem parlant de la possibilitat d'aglutinar els 74 vots independentistes. Divendres s'ha de poder celebrar aquest ple i treballarem de forma incansable perquè sigui reeixida la investidura d'Aragonès divendres", ha assegurat Vilalta en roda de premsa.

Per als republicans, el 14 de febrer va dibuixar una oportunitat històrica per a l'independentisme, amb uns resultats sense precedents. "Som més forts que mai", ha dit Vilalta. Per això, ha afegit, s'ha de blindar ara un govern fort i estable, amb Aragonès al capdavant, que reflecteixi el resultats de les urnes: una nova Generalitat republicana que obri una etapa de transformació del país.

🎥 Aquí podeu recuperar la intervenció 👇

  Esquerra Republicana defensa investir Aragonès aquest divendres: “Pot aglutinar el suport de 74 diputats independentistes”