Logo Esquerra Republicana
Logo Esquerra Republicana

Les forces sobiranistes i republicanes denunciades per un grupuscle de l’extrema dreta mallorquina es reafirmen en el seu compromís republicà

Esquerra Republicana, MÉS per Mallorca, el Bloque Nacionalista Galego i Adelante Andalucía ens reafirmem en les nostres crítiques a la monarquia i el nostre compromís republicà. Arran de la denúncia interposada pel grupuscle d’extrema dreta Foro Baleares a Antoni Noguera, Pere Aragonès, Ana Pontón i Teresa Rodríguez, les quatre forces responem conjuntament que no ens deixarem intimidar per una denúncia que no té ni cap ni peus i que és un intent de cohartar la llibertat d’expressió.

La monarquia borbònica és una institució espoliadora i corrupta, i la màxima garant del Règim del 78. Per això, les quatre forces sempre hem expressat el nostre compromís republicà i la nostra denúncia a la Casa Reial i tot el que representa.

Demanem que Joan Carles de Borbó respongui davant la justícia, condemnem que hagi fugit i exigim que retorni allò que ha robat. Seguirem treballant de forma plural i democràtica per tombar la monarquia i el Règim del 78 i construir un futur republicà, solidari, feminista i sobirà als nostres pobles.