Esquerra Republicana convoca 12 assemblees territorials per compartir amb la militància l’actualitat política

Els republicans inicien una ronda d’assemblees per parlar del pla de Govern de la Generalitat, les negociacions amb l’Estat espanyol i les municipals del 2023

Esquerra Republicana ha iniciat una ronda d’assemblees territorials per explicar a la militància la transformació que està liderant el Govern de la Generalitat; com està treballant el procés de negociació amb el govern de l’Estat espanyol per resoldre el conflicte polític; com enfoca la negociació relacionada amb els Pressupostos Generals de l’Estat; i, finalment, com s’està preparant ja per tornar a guanyar les eleccions municipals del 2023. Els republicans volen, d’aquesta manera, compartir informació amb les bases i, també, escoltar les seves valoracions.

Són 12 assemblees telemàtiques i hi estan convocades les gairebé 10.000 persones que integren la militància d’Esquerra Republicana, a més de tots els càrrecs electes. Les reunions han començat aquesta mateixa setmana i se celebraran abans que finalitzi el mes d’octubre. Cadascuna anirà dirigida a un territori en concret:

 1. Penedès
 2. Girona
 3. Catalunya Central
 4. Maresme i Baix Besòs
 5. Baix Llobregat
 6. Barcelona
 7. Ebre
 8. Vallès Oriental i Occidental
 9. Camp de Tarragona
 10. Pirineu
 11. Lleida
 12. Assemblea de temes sectorials