Aragonès: 'Als que diuen que som llops amb pell de xai, els diem que prou mentides! No caurem a la trampa del PSOE'

Rufián reclama vèncer els socialistes a les urnes i avisa: "Si està tan preparat, que es presenti a les eleccions. Aquí a Catalunya no tenim rei!"

El coordinador nacional d'Esquerra Republicana, Pere Aragonès, ha carregat aquest diumenge des de Lleida contra els dirigents socialistes per mentir sobre els republicans. "Veiem com parlen i ens intenten dividir entre independentistes. Als que diuen que som llops amb pell de xai, els diem que prou mentides! No caurem a la trampa del PSOE! Ja sabem quin és el resultat", ha exclamat Aragonès en un acte de campanya de cara el 10N després de les declaracions de Miquel Iceta i Pedro Sánchez contra Esquerra.

"Vam posar-los davant del mirall i en coneixem el resultat. Ens ataquen, intenten manipular, intoxicar i dividir-nos; però nosaltres tenim molt clar qui és l'adversari. Per això cridem a omplir les urnes de groc republicà, a fer que Esquerra Republicana tingui més diputats a Catalunya que Cs a tot l'Estat espanyol", ha arengat Aragonès.

En una línia semblant s'ha expressat el candidat a les eleccions al Congrés, Gabriel Rufián, que ha demanat no confrontar els independentistes. "No n'hi ha cap, cap republicà, hagi votat el que hagi votat, que sigui el nostre adversari. Aquí seguirem la gent d'Esquerra Republicana, amb els braços oberts", ha afirmat Rufián. Ho ha dit alhora que ha fet una crida a tornar a vèncer els socialistes a les urnes diumenge vinent.

Tota solució passa, ha dit Rufián, per la política, el diàleg i la victòria del republicanisme. Especialment a les portes de la visita aquest dilluns, també, de Felip de Borbó a Catalunya. "Si està tan preparat, que es presenti a les eleccions. Aquí a Catalunya no tenim rei!", ha conclòs el cap de llista dels republicans el 10N.

L'acompanyava a l'escenari la secretària general adjunta, Marta Vilalta, que en aquesta mateixa línia ha insistit a derrotar a les urnes l'estratègia de repressió del PSOE, del PSC i de l'adversari comú, l'Estat espanyol. "Un estat que ens persegueix i nega els drets a través de la guerra bruta, la persecució, l'exili, la repressió i les últimes detencions; que voldria eliminar-nos i atemorir-nos", ha afegit.

Aragonès, Rufián i Vilalta han participat en un acte de campanya aquest diumenge a Lleida, amb unes 300 persones, i al costat dels caps de llista al Senat i al Congrés, Sara Bailac i Xavier Eritja; de la consellera Alba Vergés, del diputat Bernat Solé i de l'alcalde de la ciutat, Miquel Pueyo.

"Hem d'anar més forts encara a Madrid, l'única manera de frenar que el PSOE pacte i amb PP i Cs és ser més forts que mai. No podem perdre ni un vot a Lleida, tenim l'oportunitat de fer fora el PSC i la dreta, imagineu-vos quatre diputats independentistes d'aquestes terres al Congrés!", ha reclamat Eritja als lleidatans. "A Esquerra Republicana ho tenim clar: amnistia, llibertat i república", ha conclòs Bailac.

  Aragonès: 'Als que diuen que som llops amb pell de xai, els diem que prou mentides! No caurem a la trampa del PSOE'