Esquerra reclama diligència a la Justícia per resoldre els casos de corrupció

'Demanem una actuació diligent de la Justícia, que vaig ràpid i a fons', ha reclamat aquest dimarts el portaveu adjunt del Grup Parlamentari d'ERC, Oriol Amorós, després d'haver sabut que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha imputat l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, i quatre membres més de la seva família.

'La família Pujol està imputada per una col·lecció de males pràctiques en matèria fiscal: evasió, blanqueig, enriquiment il·lícit, tràfic d'influències, frau i elusió. Això genera un enorme dany moral a la societat catalana i una gran debilitat del contracte social implícit dels ciutadans amb les institucions: complir amb les obligacions fiscals a canvi de tenir bons serveis públics'
, ha denunciat el diputat.

'Hem d'anar a fons en temes de corrupció, perquè el nou país que volem ha de ser net i just. El procés és una revolució democràtica per fer un país diferent', ha conclòs Amorós, recordant que Esquerra va ser un dels grups que va impulsar la creació de la comissió parlamentària d'Investigació sobre el frau i l'evasió fiscals i les practiques de corrupció política.

Etiquetes