La fórmula Barcelona de Bosch

El candidat a l'alcaldia de Barcelona ha presentat la combinació guanyadora per a la capital catalana: sumar esforç i talent amb la col·laboració i la il·lusió col·lectiva

Sumar l’esforç i el talent amb la col·laboració i la il·lusió col·lectiva. Aquesta és la fórmula Barcelona que Alfred Bosch considera que és la clau per fer que la ciutat superi les adversitats. Una fórmula que s’ha demostrat guanyadora al llarg de la història i que el regidor i candidat a l’alcaldia de Barcelona ha presentat en una conferència a l'Edifici del Rellotge de l’Escola Industrial davant més de mig miler de persones.

Bosch ha fet un repàs històric als moments que la ciutat ha liderat, ha estat una capital mundial, des del domini del comerç de la Mediterrània, passant per la Revolució Industrial fins a uns Jocs Olímpics encara recordats perquè van ser totalment exitosos i on la participació de la gent va ser molt més significativa que els milions destinats a la seva organització.

El candidat a l'alcaldia de Barcelona ha presentat 7 propostes que casen amb la fórmula Barcelona; entre d'altres, un gran pacte de ciutat per l'habitatge entre tots els agents (administració, sector privat, entitats i tercer sector) o avançar en la gratuïtat de les escoles bressol entre 0 i 3 anys. El republicà també ha proposat instaurar una Regidoria de les Petites Coses, "perquè volem una gran ciutat dels detalls humans, i segurament les petites coses són les més difícils de gestionar".

El candidat republicà ha explicat que "Barcelona ha demostrat que amb esforç i col·lectivitat es poden fer grans coses". "Ho vam demostrar el 17 d'agost, i sobretot els dies posteriors. Vam rebre una terrible sacsejada com a ciutat, però la gent es va sobreposar. També ho vam demostrar l'1 d'octubre, amb aquell esperit que ens deia que resistir és guanyar", ha assegurat. Per a Bosch, "Barcelona ha demostrat que no es fa des dels ministeris, sinó des del carrer".

Quan ens diuen que hem d’anar units, nosaltres responem que 'fem-ho sota la fórmula Barcelona'. Una fórmula que és la suma de talent, esforç i col·laboració
Alfred Bosch Candidat a l'alcaldia de Barcelona
  La fórmula Barcelona de Bosch

El republicà ha fet una repàs de la feina feta a l’Ajuntament, que ha anat del tancament de la Model, l’arribada de les L9 i L10 a Zona Franca o aconseguir els enterraments a 1.800 euros a Barcelona.

“De fet, si des de l’oposició hem fet autèntics prodigis, imagineu que podríem fer si governem aquesta ciutat. Hem superat coses que semblaven impossibles”, ha sentenciat. Bosch també ha fet una crida a ampliar i a fer una candidatura que vagi més enllà de les estrictes de partit. "Quan ens diuen que hem d’anar units, nosaltres responem que fem-ho sota la fórmula Barcelona. Una fórmula que és la suma de talent, esforç i col·laboració. Digues quina ciutat vols i et diré si ens posem d’acord per fer de Barcelona aquesta capital de les persones que nosaltres defensem", ha remarcat.