El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, en una imatge d'arxiu. ACN
El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, en una imatge d'arxiu. ACN

Amb una inversió de més de 98 milions d’euros, en total es retiraran 41 mòduls prefabricats

El Govern de la Generalitat ha aprovat aquest dimarts un total de 21 noves construccions i grans actuacions en centres educatius. Aquestes obres tindran un import total de més de 98 milions euros, la inversió més gran en grans obres en centres educatius els darrers anys, i s’emmarquen en el marc del Programa d’Encàrrec d’Actuacions (PEA) del Departament d'Educació.

De les 21 actuacions en centres educatius, 6 són construccions de nous centres, 7 són ampliacions, 5 són substitucions, 2 són adequacions i 1 és substitució i ampliació.

Pel que fa a la distribució per tipus de centres, 12 de les obres es duran a terme en escoles, 5 en instituts i 4 seran instituts escola, distribuïts arreu de Catalunya. Amb aquestes actuacions, es retiraran un total de 41 mòduls prefabricats.

Al marge de les inversions per actuacions en centres aprovades avui pel Consell Executiu, el Departament d'Educació té en marxa obres en 65 escoles, instituts i instituts escoles arreu de Catalunya, amb una inversió de més de 700 milions d’euros previstos fins l’any 2029.

  El Govern aprova 21 noves construccions i grans actuacions en centres educatius

Etiquetes