Graña: 'Model educatiu propi valencià i eixida de la crisi són indestriables, ens calen els nostres recursos per reformar l’Ensenyament'

Militants d’Esquerra han participat a les dues manifestacions de València i Alacant convocades per la Plataforma per l’Ensenyament Públic. La massiva assistència de 150.000 ciutadans fa preveure que la comunitat educativa, els pares i mares i l’alumnat, continuaran la lluita contra les retallades.

En l’apartat de declaracions, el secretari d’Ensenyament d’ERPV, Ximo Graña, ha declarat que "el nostre model educatiu és alhora un model propi d’eixida de la crisi: una educació en català, pública de qualitat, única i laica és la garantia cap a un canvi de model econòmic productiu. Són indestriables: com passa als països capdavanters en inversió educativa".

Al llarg d’aquesta setmana, la Sectorial d’Ensenyament d’ERPV "Gonçal Anaya", cridava a la participació en totes les mobilitzacions i accions comarcals per l’escola pública mentre incidia que "els valencians hem de disposar dels nostres recursos fiscals per poder dur endavant les reformes que li calen a l’escola valenciana".

Finalment, la presidenta d’Esquerra-València, Pilar Navarro, manifestava que "les retallades són un atac frontal al futur del nostre País, perquè de la tasca de mestres i professors depén que disposem de ciutadans formats professionalment, científica i intel·lectual, en compte de treballadors poc qualificats en una economia subsidiària".

Etiquetes