Joan Solà

Manlleu, Barcelonès 15 abril 1992

Secretari d'Organització de les JERC

Batxillerat en l'àmbit tecnològic a La Salle-Manlleu i, actualment està cursant el grau en Física a la Universitat de Barcelona. Paral·lelament també, des de l'any 2008, treballa els caps de setmana i els estius.

  • Fora de les JERC, abans de viure a Barcelona, participà activament al Casal Popular Boira Baixa, la comissió Fes-te Jove de Manlleu, així com amb la Colla de diables del Serpent de Manlleu.
  • En l'àmbit estudiantil, ha estat membre del Claustre de la Universitat de Barcelona i també del Consell d'Estudis de la Facultat de Física.

Militant de les JERC des del març del 2008. Poc després es crea la secció local de Manlleu, on esdevé portaveu i també és escollit conseller nacional per aquesta. Després d'una militància força activa, el febrer del 2010 esdevé alliberat territorial de la Catalunya Central.
El novembre del 2010 entra a militar a Esquerra. Es presenta per primera vegada a les llistes en les Eleccions Municipals del 2011 a Manlleu. El març de 2011, i fins el juny del 2015, esdevé Portaveu Regional de la
Catalunya Central, entrant a formar part de la Direcció Nacional i esdevenint Conseller Nacional per aquesta. Actualment és membre de l'executiva regional de les JERC en la secretaria de finances i secretari d'Organització de la comarca d'Osona.