Rovira: “Junqueras és a la presó perquè només Esquerra pot guanyar aquestes eleccions”

Avui Oriol Junqueras és a la presó perquè li tenen por, perquè saben que és el millor candidat pel futur d’aquest país. Perquè saben que només Esquerra Republicana pot guanyar aquestes eleccions”, així de contundent s’ha expressat la secretària general del partit, Marta Rovira, aquest matí després de conèixer la decisió del Tribunal Suprem de mantenir el president d’Esquerra en presó preventiva.

“Saben que Esquerra Republicana és la garantia de República, de fer un país millor, de tots i per tothom. És la garantia d’acabar amb els privilegis dels corruptes i amb l’immobilisme que no deixa que aquest país avanci”, ha afirmat Rovira. “Saben que Esquerra Republicana és aquell soci més fidel per complir els mandats democràtics dels ciutadans d’aquest país”, ha afegit.

Rovira ha denunciat que la decisió judicial no té “una lògica jurídica, sinó només política” i que busca il·legalitzar de facto els republicans. “Avui l’empresonament sense judici de Junqueras és un intent encobert d’il·legalitzar la candidatura d’Esquerra Republicana. És un intent molt clar de guanyar aquestes eleccions sense adversaris polítics”, ha sentenciat la secretària general.

Malgrat tot, el que farem serà el que ens va dir l’Oriol Junqueras que és persistir, persistir i persistir. Perquè tenim fam de justícia i de llibertat. Estem convençuts que guanyarem
Marta Rovira Secretària general d'Esquerra Republicana

“Malgrat tot això, el que farem serà el que ens va dir l’Oriol Junqueras que és persistir, persistir i persistir. Perquè tenim fam de justícia i de llibertat”, ha proclamat Rovira. “Estem convençuts que guanyarem i el primer que farem quan guanyem serà restablir la llibertat d’aquells que avui estan empresonats de forma injusta i que estan empresonats sense haver comès cap crim”, ha afegit.
I el següent pas després de la victòria, segons ha explicat Rovira, serà continuar treballant per “restituir les nostres institucions democràtiques”.

La secretària general ha avançat també que s’està treballant per presentar recurs a la decisió del Suprem i que es portarà el cas al Tribunal Europeu de Drets Humans.