Junqueras: 'L'acord és imprescindible, és possible i és probable'

El president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, ha volgut transmetre un missatge de calma i serenor després de la reunió de l'executiva nacional assegurant que 'l'acord per assolir la investidura i posar en marxa el govern que dugui a terme el procés d'independència, no només és imprescindible i necessari sinó que a més de possible, és probable'.

El president d'Esquerra Republicana ha insistit en la necessitat de l'acord i ha destacat que 'hi treballem tan intensament com podem perquè creiem que hi ha propostes que ha fet Junts pel Sí a la CUP al darrer debat d'investidura que han estat ben rebudes i propostes que ha fet la CUP que Junts pel Sí ha valorat positivament. Si hi ha propostes d'ambdues parts que van en la bona direcció, el que hem de fer, és omplir de contingut totes aquestes propostes'.

Junqueras s'ha mostrat 'convençut que tothom treballa intensament per arribar a l'acord i no només serà possible sinó probable, serà bo pel país, per a la seva societat i pels seus ciutadans. L'alternativa seria una decepció enorme i un frau a les expectatives de la ciutadania que de forma majoritària van decidir i van establir una majoria de 72 diputats'.

Etiquetes