L'acte 'República és llibertat' marcarà l'inici de la 'primavera catalana'

L'acte, que tindrà lloc al Parc de la Ciutadella el proper 11 d'abril, iniciarà una primavera catalana que ens ha de portar a la construcció d'un nou país, lliure, net i just

El candidat d'ERC-Barcelona a les eleccions municipals, Alfred Bosch, ha presentat aquest matí en roda de premsa l'acte que es durà a terme al Parc de la Ciutadella el proper 11 d'abril i que porta per nom 'República és llibertat'. Bosch ha qualificat l'esdeveniment com un 'acte vital que iniciarà el que augurem serà una primavera catalana que ens ha de portar a la construcció d'un nou país, lliure, net i just'.



Bosch ha fet una crida a la ciutadania a participar de l'acte. Segons el candidat a l'alcaldia de Barcelona, 'aquest és un moment ideal per recomençar, renovar i renèixer en el camí cap al nou país'. En aquest sentit, s'ha referit a les dues cites electorals que esdevindran decisives en el procés d'independència: les eleccions municipals del 24 de maig, on 'decidirem els nous ajuntaments del nou país', i el 27 de setembre, on 'votarem sobre la independència de Catalunya'.

Bosch ha conclòs el seu discurs afirmant que 'comença una fase decisiva i esperançadora, en la qual hem de culminar tot allò que hem construït durant anys'.

La roda de premsa, que ha tingut lloc al mateix Parc de la Ciutadella, ha servit també per presentar el vídeo de l'acte, 'Llibertat en re Major'.

Etiquetes