El candidat republicà a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, amb les seves companyes de llista Elisenda Alamany i Ester Capella / Marc Puig
El candidat republicà a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, amb les seves companyes de llista Elisenda Alamany i Ester Capella / Marc Puig

El candidat republicà a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, s’acompanya d’Elisenda Alamany i Ester Capella a la llista municipal

Avui presentem una aliança triple E: Ernest, Elisenda i Ester; Èxit, Esperança i Empenta”. Amb aquest joc de paraules ha introduït el candidat republicà a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, les número dos de la llista del municipi: l’actual mà dreta republicana al consistori, Elisenda Alamany, i l’exconsellera de Justícia i actual delegada del Govern a Madrid, Ester Capella.

Som el que avui significa Esquerra Republicana”, ha asseverat el candidat, “una voluntat de representació ampla i un projecte de futur per a la ciutat i el país”.

Maragall s’ha mostrat satisfet de presentar “un equip de màxima ambició i coherència”, el qual, assegura, “afegeix un grau de força i perspectiva de lideratge molt explícit”. Un lideratge “en clau feminista”, ha destacat el candidat, “perquè Barcelona és una ciutat de dones i per a dones”. Així, Maragall ha destacat la capacitat d’Alamany “d’arriscar-se a fer política en majúscules”, i ha posat de relleu “l’experiència de servei públic al país i la ciutat” de Capella.

Abans de donar pas a les seves companyes de candidatura, Maragall ha clos subratllant l’objectiu últim del projecte republicà: “Treballar i guanyar”.

Hem escoltat la veu de la gent de Barcelona: el 2015 van dir que no a Trias, i el 2019 van dir que no a Colau
Elisenda Alamany

Alamany: “Em deixaré la pell perquè l’Ernest sigui alcalde de Barcelona”

“Vaig fer el pas a la política fa 6 anys, testimoni d’una generació a qui li faltaven moltes respostes”, ha explicat la segona a la llista republicana. “Avui, hi torno, perquè, malgrat el temps, els governs de Barcelona ens han continuat fallant”.

Hem escoltat la veu de la gent de Barcelona: el 2015 van dir que no a Trias, i el 2019 van dir que no a Colau”. En aquest sentit, Alamany s’ha mostrat “convençuda” de la necessitat “d’obrir una nova etapa a Barcelona”, aquella que “mira endavant” i “projecta la Barcelona del 2030”. “Això només ho pot fer aquesta candidatura” ha reblat. alamany ha clos: “Em deixaré la pell per fer alcalde l’Ernest: s’ho mereix ell i tots els barcelonins i barcelonines”.


Capella: “Defensarem la Barcelona de tothom”

Per la seva banda, Capella ha compartit que “és un honor ser en aquest projecte guanyador per governar la capital del país”. “Necessitem, més que mai, una Barcelona que defensi els drets i les llibertats, una capital que no es posi de perfil”, ha sentenciat.
Amb tot, Capella ha reivindicat una “Barcelona de tothom, no només d’una part”, i ha fet una crida a “evitar els tripijocs” que ara fa quatre anys “alguns van manegar per impedir que l’Ernest liderés la ciutat”. “Que sigui, aquest cop sí, l’alcalde de Barcelona”, ha clos.