Serret, portaveu adjunta del grup parlamentari d'Esquerra Republicana

La diputada Meritxell Serret serà la portaveu adjunta del grup d'Esquerra Republicana al Parlament. Serret assumeix el càrrec, fins ara vacant, i completa la direcció del grup al costat de Josep Maria Jové i Marta Vilalta, que ja exerceixen de president i portaveu respectivament. Serret fa aquest pas endavant i se suma a la primera línia política del grup parlamentari, com una via més per denunciar la causa general contra l'independentisme.

"Vaig tornar de l'exili per recollir l'acta de diputada i poder alçar una veu més en aquesta lluita política i antirepressiva, ara des de Catalunya, des del Parlament, com a diputada i ara a la direcció del grup. Pren sentit fer un pas més a favor de resoldre des de la política el conflicte que estem vivint i perquè s'acabi la judicialització, perquè la repressió no serveix de res i no ens atura. Vull contribuir a sumar forces i suports a favor de la política, per assolir l'amnistia i el dret a l'autodeterminació", ha afirmat Serret, consellera del govern de l'1-O.

Vull contribuir a sumar forces i suports a favor de la política, per assolir l'amnistia i el dret a l'autodeterminació
Meritxell Serret Portaveu adjunta del grup d'Esquerra Republicana al Parlament
  Serret, portaveu adjunta del grup parlamentari d'Esquerra Republicana

La designació de Serret es formalitzarà a registre aquest dilluns. La nova portaveu adjunta ja participarà demà a la reunió de la Junta de portaveus convocada al Parlament.