Oriol Pallissó rellevarà Lluís Salvadó a l'escó del Parlament, i Montse Fornells substituirà Meritxell Serret

Els relleus al grup parlamentari d'Esquerra Republicana es faran efectius els propers dies, un cop es tramitin les credencials dels dos nou diputats

El grup parlamentari d'Esquerra Republicana incorporarà nous perfils els propers dies. Per una banda, Oriol Pallissó agafarà l’acta de diputat al Parlament de Catalunya i relleverà el fins ara diputat Lluís Salvadó, nomenat aquest dimarts president del Port de Barcelona.

Pallissó, alcaldable d’Esquerra Republicana a Montblanc i regidor en aquest ajuntament, és el següent a la llista a la demarcació de Tarragona i entrarà al grup parlamentari tan bon punt es tramitin les credencials.

I de la mateixa manera ho farà Montse Fornells, que retornarà aquest desembre a l'activitat parlamentària. Fornells, alcaldessa de Vilanova de l'Aguda, substituirà a l'escó a Meritxell Serret, que mantenia l'acta des que va ser nomenada consellera d'Acció Exterior i Unió Europea del nou Govern.

Fornells, que ja havia estat diputada en anteriors legislatures en representació de la demarcació de Lleida, ha estat al capdavant els darrers mesos de la direcció general de l'Administració Local, a la conselleria de Presidència.