Aragonès apel·la respondre a la sentència “seguint avançant, creant àmplies majories i enfortint les institucions i la societat civil amb manifestacions cíviques i pacífiques”

El coordinador nacional d’Esquerra Republicana demana l’independentisme que no caigui en provocacions: “Com més crispats ens vulguin, més somrients ens trobaran”

El coordinador nacional d’Esquerra Republicana, Pere Aragonès, ha reivindicat aquest matí en el Consell Nacional del partit que caldrà respondre a la sentència “avançant, creant àmplies majories i enfortint les institucions i la societat civil”. El també vicepresident del Govern ha apel·lat a les mobilitzacions cíviques i pacífiques com a resposta a una sentència que es preveu enmig d’un clima de criminalització del moviment: “La nostra proposta per denunciar la sentència és seguir avançant, crear àmplies majories, enfortir les institucions i societat civil amb manifestacions cíviques i pacífiques”, ha afirmat Aragonès.

“Com més crispats ens vulguin, més somrients ens trobaran”, ha reivindicat el coordinador general, que ha defensat el moviment independentista com a pacífic, democràtic i determinat. "Denunciem la criminalització de l’independentisme. No permetrem que es banalitzi el terrorisme que ha fet molt mal a aquest país. A Esquerra ens tindran davant defensant pacíficament i democràticament els drets i llibertat de tothom”, ha afegit.

Com més crispats ens vulguin, més somrients ens trobaran
Pere Aragonès Coordinador nacional d'Esquerra Republicana

Aragonès ha afirmat que Esquerra està preparada pel moment que arriba: “Estem preparats per assumir responsabilitats, que no són ni càrrecs ni cadires, són decisions i compromisos per estar a l’alçada d’aquest país”. “El país està dempeus per una solució política als problemes polítics, dempeus per la dignitat, la defensa del dret a l’autodeterminació com a eina per assolir justícia social i igualtat d’oportunitats”, ha conclòs el republicà.