ERC-Barcelona es prepara per a l'assalt a l'alcaldia

Bosch serà oficialment dissabte el candidat d’ERC-Barcelona a les municipals. 4.000 militants, amics i simpatitzants estan cridats a les urnes aquest divendres

Esquerra Republicana de Barcelona tria aquest divendres el cap de llista a través de les urnes. Ho fa amb una jornada electoral que crida a participar als més de 4.000 amics, simpatitzants i militants. Una jornada que tindrà a Alfred Bosch com a únic candidat.

La jornada electoral mobilitzarà un centenar de persones en tasques d’organització per permetre que els onze casals dels deu districtes de Barcelona ho tinguin tot llest entre les dues i les nou del vespre d’aquest divendres. El candidat és Alfred Bosch qui va presentar 393 avals vàlids, gairebé el triple dels 134 necessaris. El resultat de la jornada electoral es coneixerà l’endemà dissabte, 10 de març al 55è Congrés Regional de Barcelona que se celebrarà a les 10.30 al Centre Cívic Can Felipa.

Bosch aspira a repetir com a candidat després d’aconseguir la candidatura ara fa 4 anys i de ser l’escollit per encapçalar la llista d’ERC-Barcelona l’any 2015. Aleshores va aconseguir cinc regidors i el millor resultat històric en unes municipals. Ara aspira a millorar-los i guanyar unes eleccions que es presenten amb bones expectatives segons les enquestes.

Consulta tota la informació sobre l’organització de les primàries de Barcelona en aquest espai de la web d'ERC-Barcelona.