Rovira: 'Les tres ponències conjuntes que hem presentat són fruit del mandat democràtic majoritari i legal del 27S'

La portaveu de Junts pel Sí i Secretària General d'Esquerra Republicana, Marta Rovira, ha defensat aquest matí des del Parlament que la creació de tres ponències conjuntes per tractar les propostes de llei de protecció social catalana, de l'administració tributària catalana i de règim jurídic català són el millor instrument per generar debat polític amb tots els grups parlamentaris.

'Creiem que el millor és convidar tothom al debat a través d'una ponència conjunta i no presentar una llei amb tot l'articulat i un posicionament determinat. La nostra voluntat és fer el debat més ampli i transversal possible, sense apriorismes i sense predeterminar-ne els resultats', ha explicat, obrint la mà a la resta de grups perquè se sumin a aquest espai de debat i demanant-los que diguin si hi participaran o no.

'Les tres ponències conjuntes que hem presentat són fruit del mandat democràtic del 27S, que és majoritari gràcies a un acord polític i que és legal perquè prové de les urnes. Ens devem a aquest mandat democràtic i farem totes les passes necessàries per implementar-lo', ha assegurat.

'No saben com impugnar les eleccions perquè són legals ni saben com impugnar el resultat de les eleccions perquè són legítims. Per això intenten utilitzar el Reglament del Parlament i la Constitució espanyola perquè no puguem implementar el mandat democràtic sorgit de les urnes. Això sí que és frau de llei!', ha declarat Rovira.

Etiquetes