Sabrià: “Ens en sortirem perquè mentre ells posen porres nosaltres posem els vots'

El president del grup d’Esquerra Republicana al Parlament de Catalunya, Sergi Sabrià, ha recordat que “els dies posteriors a l’1 d’octubre no han estat gens fàcils i ara venen dies també complicats amb el judici. Però entre tots convertirem el judici en un altaveu internacional de com és l’estat espanyol”.

Sabrià ha explicat que “les properes eleccions municipals i europees una són una nova oportunitat que no podem desaprofitar i superar, per primera vegada, el 50% dels vots independentistes”

“Ens en sortirem perquè mentre ells posen porres nosaltres posem els vots i no ens aturarem fins a arribar a la victòria, fins a arribar a la independència” ha manifestat Sabrià.

L'alcaldable d'Esquerra a Figueres, Agnès Lladó, ha explicat que “amb la complicitat i compromís de tots els figuerencs i figuerenques, des d’Esquerra construirem una Figueres amb oportunitats per a tots i totes, de progrés, amb treball digne, on el benestar social sigui una prioritat, fomentant prioritzant la convivència, i defensant-ho amb fermesa”.

“Figueres necessita un pla de barris global, una rehabilitació que superi la política d’aparador i confeti dels darrers i anys. Ja n’hi ha prou d’emmirallar-nos en la Figueres dels anys 80 i 90. Mirem cap al futur i construïm entre tots una nova ciutat”, ha afirmat Lladó.

Ja n’hi ha prou d’emmirallar-nos en la Figueres dels anys 80 i 90. Mirem cap al futur i construïm entre tots una nova ciutat
Agnès Lladó Candidat d'Esquerra a l'alcaldia de Figueres

Per la seva banda, el diputat d’Esquerra Gabriel Rufián ha destacat el valor dels alcaldes, els regidors i de la política local per davant i ha denunciat el cost que té dir la veritat avui en dia a l’estat i això però “la continuarem dient perquè els colpistes no som nosaltres per posar urnes; perquè el nostre company en Raül Romeva és un pres polític mentre que en Rodrigo Rato és un polític pres; perquè els perillosos no són els CDR, ho són els comitès de defensa de l’IBEX”.

Rufián ha denunciat la perversió d’afirmar que els responsables de l’aparició del feixisme és l’independentisme i ha defensat que “els independentistes som tot el contrari, som els responsables d’assenyalar un feixisme al qual es combat i destrueix”.
El diputat republicà ha finalitzat afirmant que “a nosaltres no ens importa la bandera que cadascú tingui al balcó o al cor. Ens dirigim a qui sigui, a tots aquells que comparteixin amb nosaltres els valors de la llibertat, la justícia social i la democràcia”

A Figueres, també ha intervingut la diputada Ana Surra que ha avançat que en una reunió prèvia a l’acte s’ha posat la llavor per crear a Figueres “l’agrupació llatina per la República”.