Sabrià: 'Positivem la nova negativa de l'Estat, el que hem de fer és garantir la victòria el 27S, treballem pel #NouPaís'

Set mesos després del 9-N, el Tribunal Constitucional ha declarat avui inconstitucionals les actuacions de la Generalitat adreçades a preparar el procés participatiu. Després d'aquesta nova sentència, el portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià, ha assegurat que davant de la nova negativa unànime 'el que fem és positivar-la, expressar de nou la nostra voluntat que el 27 de setembre posarem les urnes. Hem de fer la base del procés encara més gran i per tant garantir que el 27 s acabarà amb una victòria que és la que realment ens ha de permetre fer un #NouPaís'.

Sabrià ha explicat que 'donem per tancada la fase de les queixes, són 30 anys d'intents de reformisme des de Catalunya, de propostes, de voluntat d'un nou Estatut que donés forma a un nou encaix de Catalunya i al final la resposta sempre és la mateixa: l'aparell de l'Estat contra la voluntat de canvi dels catalans'. Sabrià assegura que 'el 27 de Setembre donarem la veu als catalans i ara ens toca sortir al carrer, tornar a estar al costat de la gent, explicar-li a la gent quina és la resposta que ens està donant l'Estat a totes les nostres propostes i garantir la victòria per construir el Nou País. Una victorià que ens ha de permetre analitzar tota la il·lusió que té posada la gent cap a aquesta nova manera de fer política, cap al nou país i el procés constituent que s'iniciarà el dia 28 de sempre', ha reblat.

Etiquetes