Sabrià: 'Tenim un govern treballant per la Independència'

El portaveu i vicesecretari general d'Imatge i Comunicació d'Esquerra Republicana, Sergi Sabrià, ha explicat que 'Catalunya ja té treballant el primer govern per la Independència i per fer-ho bé, per fer realitat el mandat democràtic de què hem parlat els darrers mesos. Un govern treballant per uns objectius molt clars, treballant per posar en marxa el procés constituent, treballant per construir les estructures d'Estat.'

Sabrià ha insistit que 'el nou govern de la Generalitat té molt clars els seus objectius i és un govern que ho farà bé'. El portaveu nacional d'Esquerra Republicana ha recordat els tres objectius del govern, 'uns objectius primordials i d'igual importància com són la construcció de les estructures d'estat, el procés constituent, i el pla de xoc social. Tots tres objectius a treballar alhora, tots imprescindibles, cap de més important que d'altre'.

Sergi Sabrià ha destacat que 'l'aportació d'Esquerra Republicana és i serà cabdal, els valors republicans seran cabdals i volem que en el dia a dia hi siguin presents aquests valors. Un govern que treballa per un país just socialment, un govern on primarà l'interès general i que caminarà amb rigor i eficàcia per construir la Independència'.

Etiquetes